ingrediente pentru 6-8 chifle
5 linguri tărată de psyllium 1¼ cup faina de migdale 2 lingurițe praf de copt 1 lingură sare de mare 1 cup apă 2 linguri oțet de cidru 3 albusuri 2 linguri semințe de susan (opțional)Preîncălziți cuptorul la 175 ° C .
Amestecati ingredientele uscate într-un bol mare. Aduceți apa la fierbere.
Adăugați oțetul și albusul de ou în ingredientele uscate și combinați bine. Adăugați apa clocotită, în timp ce bateți cu un mixer manual timp de aproximativ 30 de secunde. Nu amestecați prea mult aluatul.
Umezeste mainile cu putin ulei de masline si modeleaza aluatul in 6 chifle separate. Se așează pe o foaie de copt unsă. Presara cu semințe de susan (opțional).
Coaceți pe raftul inferior în cuptor timp de 50-60 minute, în funcție de dimensiunea chiflelor de pâine. Sunt coapte când auziți un sunet gol când atingeți partea inferioară a chiflei.
Serviți cu unt și toppinguri la alegere.
1 US cup =
236.588237 ml
Comentarii
Trimiteți un comentariu