Briose moka
* Reteta pemtru 12 briose
* Pentru o prospețime optimă, cumpărați semințe de in întregi și macinați-le înainte de a utiliza, cu o mașină de macinat cafea curată sau un blender de mare viteza funcționează excelent.
INGREDIENTE:
1 cană măcinată de seminte de in
1 cană făină de migdale
2 linguri indulcitor keto
1 lingură praf de copt
3 linguri pulbere de cacao
1 linguriță espresso măcinat sau cafea
1/2 lingurita sare
4 ouă mari
1/2 cană lapte de migdale sau de nucă de cocos
1/3 cană Ulei MCT
2 lingurițe extract de vanilie
Informații nutriționale: (mărimea porții 1 brioșă) Calorii: 180 Grasimi: 15g Proteine: 7g Carb: 9g
Fibră: 4g
Indicatii:
Preîncălziți cuptorul la 180 de grade .Pregatiti 12 forme
de briose .
Combinați semințele de in, făină de migdale, indulcitor, praf de copt, pudră de cacao, espresso
și sare într-un bol mare si amestecati.
Într-un blender, adăugați ouă, lapte de cocos, ulei și
vanilie. Amestecați la viteza mare timp de 30 de secunde, până
devine spumos.
Se adaugă amestecul lichid în vasul cu incredientele uscate.
Se agită cu o spatulă, până când se încorporeaza. Se lasă să stea 3 minute.
Umple fiecare forma de briosa aproximativ 90% pentru a avea loc pentru extindere.
Coaceți brioșele timp de 13 până la 15 minute sau până cand
scobitoarea introdusă iese curată. Scoate din cuptor brioșele si aseazale imediat pe un suport de răcire.
Bucurați-vă imediat cu unt, ghee, mascarpone sau ulei de nucă de cocos.
Rezista la frigider timp de trei-patru zile sau în congelator până la trei luni.
Comentarii
Trimiteți un comentariu