ingrediente
2 cup (300 g) făină de migdale
⅔ cup (85g) amidon tapioca
2 lingurițe de semințe de in macinate (sau înlocuite cu semințe de chia integrale)
1 linguriță semințe de chia
1 lingură de bicarbonat de sodiu
Vârf de cuțit de sare
3 ouă
¼ cup lapte de nucă de cocos, conserva sau de casă
1 linguriță de sirop de arțar
¼ cup ulei de nucă de cocos
1 lingură de oțet de cidru de mere
Instrutiuni:
Preîncălziți cuptorul la 180 ° C și puneti hârtie de copt intr-o forma de chec.
Într-un bol mare de adaugă făina de migdale, amidonul de tapioca , făină din semințe de in, semințe de chia, bicarbonatul și sarea. Amesteca bine.
Într-un bol separat bateți ouăle, adăugați laptele de cocos, siropul de arțar, uleiul de nucă de cocos și oțetul de cidru de mere.
Adăugați ingredientele umede la cele uscate și amestecați bine.
Se toarnă amestecul în forma de pâine și se coace 30 de minute sau până când se rumeneste și o scobitoare iese curată când este introdusă.
Scoateți pâinea din cuptor și transferați-o pe un suport de sârmă. Se lasă să se răcească 10 min. înainte de feliere.
Comentarii
Trimiteți un comentariu