Treceți la conținutul principal

Keto Brownies cu menta






 
Stratul de  Brownie de ciocolata:


      • 4 oua
      • ½ cup  ghee(unt clarifiat)
      • 1/2 t vanilie
      • ¾ cup cacao pudra
      • ½ cup faina de migdale
      • ½ t pulbere de monk fruit 
      • 1 t praf de copt bio
      • ¼ t sare
      • Crema de menta:
      • ½ cup unt de cacao
      • 2 cups lapte de cocos gras
      • ½ cup nici macadamia crude
      • ¼ t indulcitor monk fruit 
      • 4 pic ulei esential peppermint
      • ½ t spirulina
      Steps
        1. Stratul de  Brownie de ciocolata: Incalziti cuptorul la 180 C. Pune hartie de copt intr-o forma de 20*20 cm.
        2. Intr-un bol amesteca ouale, gheea si vanilia.
        3. In alt bo; amesteca cacaoa, faina de migdale, indulcitorul, praful de copt si sarea.
        4. Adaugati treptat incredientele umede in cele uscate. Turnati incredientele in vasul de copt pregatit.
        5. Coaceti 15-18 minute sau pana s-a intarit mijlocul stratului de brownies.
        6. Pentru stratul de cremă de mentă: în timp ce stratul de  brownie se răceste, adăugați untul de cacao in bain-marie la foc mediu. Se încălzește până când untul de cacao s-a topit, aproximativ 7 minute.
        7. Lasati sa se raceasca   20 minute.
        8. Se amestecă laptele de nucă de nucă de cocos până se încorporează și se netezește, aproximativ 1 minut. Îndepărtați de pe foc și adăugați amestecul în blaender de putere mare cu nucile de macadamia, indulcitor, ulei esential  de mentă și pulberea de spirulina. Amestecați până cand crema e neteda și cremoasa, aproximativ 1 minut.
        9. Pentru a asambla brownie-urile: turnați crema de mentă deasupra blatului și intindeti uniform cu o spatulă. Punetii la congelator timp de 2 ore sau până se intareste. Taiati in în 9 bucati și bucurați-vă de aceste prajiturele delicioase. Păstrați la frigider până la 1 săptămână.

                        Comentarii

                        Postări populare de pe acest blog

                        Impachetari cu ulei de ricin

                           Impachetarile si compresele cu uleiul de ricin sunt foarte eficiente. Stimuleaza circulatia sangelui pe zona aplicata si regereneaza tesuturile afectate, ajuta detoxifierea organismului si asimilarea de nutrienti.    Trateaza cu succes colecistitele (inflamatiile veziculei biliare, cu un rol important in digestia alimentelor), epilepsia, migrenele, artritele si dereglarile sistemului nervos. Are efect imediat si se recomanda folosirea lui de cel putin trei ori pe saptamana, pentru o  detoxifiere  si regenerare completa.    Unii specialisti recomanda indepartarea lui abia dimineata, pentru a-si face efectul pe timpul noptii.    Uleiul de ricin este folosit ca remediu impotriva constipatiei inca din Egiptul antic. In timp, specialistii au descoperit multe alte intrebuintari curative ale acestuia si a devenit un adevarat panaceu pentru functionarea normala a organismului.    Ai nevoie de comprese din bumbac sau alt material natural, la dimensiunile specifice zonei in care

                        Limonada antiinflamatoare

                        Ingrediente de limonadă antiinflamatoare:  suc proaspăt de lămâie : (2-3 lămâi) 1L de apa filtrata (dupa gust) 1 lingură de turmeric bio măcinat 1 lingură de scorțișoară bio un pic de sare de Himalaya sau de mare ½ lingură de stevia lichidă (sau după gust) sau miere daca nu esti pe un stil de viata ketogenic 1 lingură de ulei  de cocos și un vârf de piper negru - acest lucru va îmbunătăți dramatic absorbția curcuminoizilor de turmeric care se absoarbe cel mai bine cu grăsimi bune și peperină, care este ingredientul principal al piperului negru.   Puteti sa folositi si ulei MCT  Opțional : 1 linguriță  de ghimbir proaspăt si un pic piper de cayenne 1-2 picaturi ulei esential pur cu grad terapeutic de turmeric si lime sau orice ulei esential de citrice si ghimbir Instrucțiuni :        Pune toate ingredientele următoare într-un blender pe viteza medie  până când  s-au dizolvat și amestecat incredientele.         Bea regulat acesta limonada.  Am auzit multe rapoarte de