- 4 oua
- ½ cup ghee(unt clarifiat)
- 1/2 t vanilie
- ¾ cup cacao pudra
- ½ cup faina de migdale
- ½ t pulbere de monk fruit
- 1 t praf de copt bio
- ¼ t sare
- Crema de menta:
- ½ cup unt de cacao
- 2 cups lapte de cocos gras
- ½ cup nici macadamia crude
- ¼ t indulcitor monk fruit
- 4 pic ulei esential peppermint
- ½ t spirulina
Steps
- Stratul de Brownie de ciocolata: Incalziti cuptorul la 180 C. Pune hartie de copt intr-o forma de 20*20 cm.
- Intr-un bol amesteca ouale, gheea si vanilia.
- In alt bo; amesteca cacaoa, faina de migdale, indulcitorul, praful de copt si sarea.
- Adaugati treptat incredientele umede in cele uscate. Turnati incredientele in vasul de copt pregatit.
- Coaceti 15-18 minute sau pana s-a intarit mijlocul stratului de brownies.
- Pentru stratul de cremă de mentă: în timp ce stratul de brownie se răceste, adăugați untul de cacao in bain-marie la foc mediu. Se încălzește până când untul de cacao s-a topit, aproximativ 7 minute.
- Lasati sa se raceasca 20 minute.
- Se amestecă laptele de nucă de nucă de cocos până se încorporează și se netezește, aproximativ 1 minut. Îndepărtați de pe foc și adăugați amestecul în blaender de putere mare cu nucile de macadamia, indulcitor, ulei esential de mentă și pulberea de spirulina. Amestecați până cand crema e neteda și cremoasa, aproximativ 1 minut.
- Pentru a asambla brownie-urile: turnați crema de mentă deasupra blatului și intindeti uniform cu o spatulă. Punetii la congelator timp de 2 ore sau până se intareste. Taiati in în 9 bucati și bucurați-vă de aceste prajiturele delicioase. Păstrați la frigider până la 1 săptămână.
Comentarii
Trimiteți un comentariu